Aatteella

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.aatteella.fi ja on laadittu 27.10.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.
Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.


Digipalvelun saavutettavuuden tila
Palvelu täyttää pääosin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten AA-tason.


Ei-saavutettava sisältö
Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Etsimme ratkaisuja saavutettavuuden parantamiseen ja päivitämme sivua mahdollisimman pian.

Palautteen anto
Huomasitko saavutettavuuspuutteen aatteella.fi verkkosivustossa? Anna palautetta, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.
Voit antaa saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella (https://www.aatteella.fi/yhteystiedot/) tai sähköpostilla osoitteeseen susanna@aatteella.fi.


Valvontaviranomainen
Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Itä-Suomen aluehallintovirastoon. Aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Tämä verkkosivusto on julkaistu 31.10.2022

×