Aatteella

Ota aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi
Uutta aatteella merkki

Alexander-tekniikan teemaillat Kuopiossa joogastudio Palavalla keväällä 2024

Alexander-tekniikan teemaillat:

Teemailta on joka kuun kolmantena maanantaina klo 18:00-19:30 joogastudio Palavalla, Tulliportinkatu 25 Kuopio. Helmikuun teemaillan suuren suosion vuoksi 19.2. on kaksi ryhmää, klo 16 ja klo 18.

Voit osallistua haluamiisi teemoihin, tai tulla mukaan kaikkiin. Maksu on 20€/kerta/osallistuja. Käteinen, pankkikortti, Smartum ja Epassi käyvät maksuksi teemailtoihin.

Alexander-tekniikan opettaja Susanna Sillman

Aloitin omat yksityistuntini vuonna 2018 ja sen jälkeen Alexander-tekniikka on ollut tärkeä osa elämääni. Tekniikka on parantanut omaa elämänlaatuani.

Olen oppinut olemaan enemmän tässä hetkessä, pysähtymään ja nauttimaan matkasta sen sijaan, että pyrkisin koko ajan olemaan perillä päämäärässä. Selkävaivani ovat helpottuneet. Olen saanut työkaluja, joiden avulla ennaltaehkäisen kipuja ja vaivoja sekä stressiä. Minun on paljon helpompi olla.

Valmistuin Alexander-tekniikan opettajaksi vuonna 2022.

Pidän yksityistunteja työhuoneellani Kuopiossa ja kursseja sekä työyhteisöissä, että kansalaisopistoissa. Kevään 2024 aikana pidän teemailtoja joogastudio Palavalla.

Teemailtojen sisällöt

Suorittaminen, tehokkuus ja kiire aiheuttavat sen, että mieli käy ylikierroksilla ja lopulta tulee loppuun palaminen. Palautuminen on vaikeaa, jos hermosto on jatkuvassa ylivireystilassa. Uni ei tule ja rentoutuminen on mahdotonta.

Teemaillassa tutkimme omaa tottumustamme suhteessa kiireeseen ja harjoittelemme pysähtymistä ja sallimisen ajatusta. Opettelemme myös aktiivisen levon. Tämä teemailta on jo täynnä.

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jossa yhden osan toiminta tai toimimattomuus vaikuttaa kaikkiin osiin. Huono pään asento, jalkojen jännittäminen kävellessä tai totuttu ajatustapa voivat aiheuttaa esimerkiksi selkäkipua, päänsärkyä tai stressiä.

Teemaillassa tutkimme omaa kehonkäyttöämme ja harjoittelemme liikkumaan vapaammin ja toimimaan niin, että selkä kuormittuu vähemmän. Opettelemme myös aktiivisen levon.

Meillä kaikilla on iän myötä kehittyneitä tottumuksia, tapoja tehdä ja olla. Joskus tottumukset ovat meille haitallisia, mutta koska olemme niin tottuneet niihin, emme huomaa tehdä toisellakaan tapaa. Tottumukset voivat liittyä sekä kehoon, että ajatuksiin.

Teemaillassa tutkimme omaa kehonkäyttöämme ja harjoittelemme liikkumaan vapaammin sekä kävelemään kepeämmin. Opettelemme myös aktiivisen levon.

Kun keho on jännittynyt ja kireä, hengityskään ei kulje niin hyvin. Joku pidättää hengitystä, toinen haukkoo ilmaa. Hengityksen toimimattomuus vaikuttaa myös ääneen ja puheeseen.

Teemaillassa tutkimme omaa kehonkäyttöä ja teemme harjoitteita, joiden avulla hengitys pääsee virtaamaan vapaammin ja ääni kulkemaan helpommin. Opettelemme myös aktiivisen levon.

Me nykyajan ihmiset istumme paljon ja siksi meille on kehittynyt totuttu tapa istua. Se voi olla rento rötkötys, yliojentunut ja kankea pystyasento tai mitä vaan siltä väliltä. Istuminen ei tunnu helpolta, se väsyttää ja aiheuttaa kipuja.

Teemaillassa tutkimme omaa kehonkäyttöömme ja teemme harjoitteita, joiden avulla istuminen ja oleminen helpottuu. Opettelemme myös aktiivisen levon.

Ilmoittaudu mukaan teemailtaan

Voit myös ilmoittautua lähettämällä sähköpostia susanna@aatteella.fi tai viesti numeroon 050 377 5623.

Voit osallistua haluamiisi teemoihin, tai tulla mukaan kaikkiin.

Maksu on 20€/kerta/osallistuja. Käteinen, pankkikortti, Smartum ja Epassi käyvät maksuksi teemailtoihin.

Käytä hyvinvointietujasi!

Voit käyttää Smartum tai Epassi etusi ja varata paikan iltaan maksamalla osallistumisen sovelluksella etukäteen!

Etsi sovelluksessa käyttöpaikaksi Alexander-tekniikka Aatteella Oy ja syötä summaksi haluamasi euromäärä (20€-100€ riippuen siitä, montako iltaa haluat maksaa).

Ota kuvakaappaus kuitista ja lähetä se sähköpostiin susanna@aatteella.fi tai puhelinnumeroon 0503775623.

Asiakaspalautetta
Seuraa somessa niin saat tiedon uusista kursseista:
Jaa sivu kaverille:
Alexander-tekniikalla elämänlaatua
×